Letovanje RK Maribor

Spoštovani;

V Rdečem križu Slovenije – Območnem združenju Maribor se pripravljajo na izvedbo 66. sezone letovanja otrok v Mladinsko počitniškem domu Frankopan v Punatu na otoku Krku v Republiki Hrvaški.

V njihovem imenu vas seznanjamo v z možnostjo zdravstvenega oziroma socialnega letovanja v MPD Frankopan v Punatu.

Nekaj dodatnih informacij o letovanju:

– Polna cena za 10-dnevno letovanje znaša 449,30 € (samoplačniško letovanje).

– V primeru, da zdravnik za otroka napiše zdravstveno napotitev na letovanje, je plačilo starša med 0,00 in  največ 171,60 € (višina je odvisna od dohodka v družini).

– Staši lahko uveljavljajo tudi samo sofinanciranje občine (socialno letovanje), kjer ima otrok stalno bivališče. V tem primeru je plačilo starša med 0,00 in 449,30 € (višina je odvisna od dohodka v družini) .

* Staršem otrok, ki so bili v lanskem letu vsaj 2x bolni svetujte, da vprašajo (telefon, mail) otrokovega osebnega zdravnika, če lahko glede na zdravstveno stanje otroka v preteklem letu napiše napotitev na zdravstveno letovanje. Zdravniki imajo pri sebi napotitve, jih izpolnijo in pošljejo v RKS-OZ Maribor, starši pa naj na prijavi označijo, da ima otrok zdravstveno napotitev. Zdravniki že pišejo zdravstvene napotitve za zdravstvena letovanja otrok.

* Če starši žele regresiranje občine, naj skupaj s prijavnico, pošljejo še kopijo zadnje veljavne odločbe o otroškem dodatku.

* PRIJAVNICA ZA PRIJAVO OTROKA NA LETOVANJE je objavljena na naši spletni strani punat.si , kjer najdete/jo tudi navodila za prijavo in ko bodo potrjeni, tudi kriterije uveljavljanje sofinanciranja občin.

* Prijavnice in dokazila za regresiranje nam starši lahko pošljejo po klasični pošti (RKS-OZ Maribor, Ulica Pariške komune 13, 2000 Maribor) ali skenirane v PDF formatu na e-naslov: letovanje@rkmb-drustvo.si .

Za več podatkov in informacij o letovanju so vam na razpolago na kontaktih: spletna stran: punat.si ali rkmb-drustvo.si , FB stran: KUFER PUNat MORJA, telefon: 02/234 4006 ali na e-naslov: letovanje@rkmb-drustvo.si .

RKS – Območno združenje Maribor

Ulica Pariške komune 13, Maribor

Tel.: 02 234 40 06

e-mail: letovanje@rkmb-drustvo.si

V primeru nejasnosti ali težav se prosim obrnite na: Sandra Pirtušek, ŠSS OŠ Pesnica.

Telefon: 02/654-42-06

Prilagodi izgled strani
Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.