Obogatitvene dejavnosti

Ob rednih dejavnostih potekajo v vrtcu še obogatitvene dejavnosti, v katere so vključeni otroci glede na interese in sposobnosti. Izvajajo jih strokovne delavke.

DEJAVNOST MENTOR IZVEDBA VSEBINA
Predšolska bralna značka Vse strokovne delavke Vsi oddelki vrtca Bralni nahrbtnik, seznam priporočene literature
Ura pravljic Mikiš Sabina vsi oddelki, celo leto – 1 krat mesečno Slovenske ljudske in avtorske pravljice.
Pevski zbor Herceg Alenka celo leto – 1-krat tedensko v sredo, v oddelkih 3 – 6 let Priprava programa za revijo »Ciciban poje in pleše«, priprava na prireditve na ravni zavoda, na krajevne prireditve in na prireditev ob obletnici vrtca v Pernici
Naravoslovnomatematične igrarije Žižek Tamara
Športne urice Vse strokovne delavke 1x tedensko, vsaka skupina: ponedeljek 04 torek 03 sreda 02 četrtek 01 Gibalne dejavnosti v gibalnici vrtca, vadbene ure
Lutkovna skupina Valentan Jasmina 1-krat tedensko v oddelkih 04, 03 Priprava na prireditve na ravni zavoda, na krajevne prireditve in na prireditev ob obletnici vrtca v Pernici.
Angleščina skozi igro Marčič Vesna 1-krat tedensko, oddelek 4–6 let Vsebina LN.
Ljudski plesi in rajalne igre Mikiš Sabina,
Tompa Mateja
1-krat tedensko Priprava na prireditve na ravni zavoda, na krajevne prireditve in na prireditev ob obletnici vrtca v Pernici.

 

Prilagodi izgled strani
Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.